ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Πλήρης μαιευτικός
έλεγχος

Διασφάλιση μιας υγιούς κύησης Μαζί σας, στο ταξίδι από την εγκυμοσύνη στη μητρότητα…
Η μαιευτήρας γυναικολόγος, Καραχάλιου Ευθυμία, παρέχει εξατομικευμένη μαιευτική παρακολούθηση με βάση το ιστορικό και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εγκύου.

Ακολουθώντας, πάντα, τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα, μεριμνώντας για την υγεία της μέλλουσας μαμάς και του εμβρύου. 

Η εγκυμοσύνη είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας. Η ιατρός Καραχάλιου Ευθυμία ειδικεύεται στην παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, ώστε ο δρόμος προς τη μητρότητα να αποτελέσει ένα υπέροχο ταξίδι, χωρίς το άγχος και την εύλογη ανησυχία που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι. Το γυναικολογικό-μαιευτικό ιατρείο της, στον Πύργο, διαθέτει σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό για την παρακολούθηση της προόδου της εγκυμοσύνης και την έγκαιρη διάγνωση καταστάσεων που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη της κύησης (κυήσεις υψηλού κινδύνου). 

Μέλημα της μαιευτήρος γυναικολόγου Καραχάλιου Ευθυμίας είναι ο πλήρης μαιευτικός και εμβρυϊκός έλεγχος, η σωστή καθοδήγηση της εγκύου και η συμβουλευτική στήριξή της σε όλα τα θέματα που μπορεί να την απασχολούν, αναμένοντας τη μητρότητα! 

Με υψηλού επιπέδου επιστημονική γνώση και εμπειρία, η ιατρός στέκεται πολύτιμη αρωγός στη γυναίκα που θέλει να τεκνοποιήσει, παρέχοντας υψηλού επιπέδου μαιευτικές υπηρεσίες από την πρώτη μέρα της σύλληψης μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης. 

parallax background

Με υψηλή επιστημονική κατάρτιση & σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, η γυναικολόγος-μαιευτήρας Καραχάλιου Ευθυμία παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες της ιατρού;