ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Μαζί σας, στην πραγματοποίηση του ονείρου της μητρότητας…
Ως Υπογονιμότητα ορίζεται η αδυναμία ενός ζευγαριού να επιτύχει σύλληψη και να αποκτήσει παιδί, έπειτα από τουλάχιστον ένα έτος τακτικών σεξουαλικών επαφών χωρίς αντισυλληπτική προστασία.

Το πρόβλημα της υπογονιμότητας δημιουργεί συχνά δυσκολίες στις διαπροσωπικές, αλλά και κοινωνικές σχέσεις του ζευγαριού, που εγκλωβίζεται σε ένα φαύλο κύκλο άγχους και ψυχολογικής πίεσης.

Συχνά η επίτευξη μιας εγκυμοσύνης μπορεί, απλώς, να καθυστερεί. Αν όμως ο χρόνος περνά και η σύλληψη δεν επιτυγχάνεται, καλό θα ήταν το ζευγάρι να αναζητήσει την πιθανή αιτία, μέσω συγκεκριμένων ιατρικών εξετάσεων.

Η γυναικολόγος Καραχάλιου Ευθυμία, που ειδικεύεται στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, αναλαμβάνει τον έλεγχο γονιμότητας στα ζευγάρια που την επισκέπτονται στο ιατρείο της. Αναπτύσσοντας σχέσεις απολύτου εμπιστοσύνης μαζί τους, αξιοποιεί τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, εφόσον διαγνωστεί.

Η ιατρός εντοπίζει το πρόβλημα που παρεμποδίζει την επίτευξη της εγκυμοσύνης, καθοδηγώντας με ηρεμία και κατανόηση το ζευγάρι στην κατάλληλη μέθοδο θεραπείας. Κάθε ζευγάρι βέβαια έχει τα δικά του ιατρικά δεδομένα και, συνεπώς «το δικό του ποσοστό επιτυχίας» της θεραπείας.


  1. Έλεγχος Γονιμότητας
  2. Αντρική Υπογονιμότητα
  3. Διέγερση Ωοθηκών
  4. Σπερματέγχυση (IUI)
  5. Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF)
  6. Ενδοκυτταροπλασματική Έγχυση Σπέρματος (ICSI)
  7. Δανεικά Ωάρια
parallax background

Με υψηλή επιστημονική κατάρτιση & σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, η γυναικολόγος-μαιευτήρας Καραχάλιου Ευθυμία παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες της ιατρού;